LegekædenBrian Wind-Hansen

Bøger skrevet af Brian Wind-Hansen

1 produkter
1 produkter
Billie
BillieBrian Wind-Hansen
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Billie

Mere om Brian Wind-Hansen

Hvis du er på jagt efter en bog af Brian Wind-Hansen, kan du købe et stort sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wind-Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "H.C. Andersen morderen" i serien "Kross & Beck" udgivet af Originals - "Det 6. kontinent" udgivet af Drama. Teater Grob - "Hullet" udgivet af Drama - "Danekvæg" udgivet af Drama - "Tik tak og menneskedrengen" udgivet af Drama

Bøger af Brian Wind-Hansen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Brian Wind-Hansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Wind-Hansens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Wind-Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"H.C. Andersen morderen" af Brian Wind-Hansen

Det er muligt at købe Brian Wind-Hansens "H.C. Andersen morderen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Kross & Beck". Det er Originals, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Brian Wind-Hansen "Det 6. kontinent"

Hos Bog & idé er "Det 6. kontinent" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Drama. Teater Grob, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Wind-Hansen