LegekædenBrendan Wenzel

Bøger skrevet af Brendan Wenzel

Læs mere om Brendan Wenzel
1 produkter
1 produkter
HEJ!
HEJ!Brendan Wenzel
159,95 DKK
Hardback
(1)
HEJ!

Mere om Brendan Wenzel

Der er mange bøger skrevet af Brendan Wenzel online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Wenzels seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "HEJ!" udgivet af Forlaget Mammut - "Alle så en kat" udgivet af Gyldendal

Bøger af Brendan Wenzel

Brendan Wenzel har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Brendan Wenzel kommer i udvalgte formater. Wenzels bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brendan Wenzels "HEJ!"

Det er muligt at købe Brendan Wenzels "HEJ!" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mammut.

"Alle så en kat" af Brendan Wenzel

"Alle så en kat" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Brendan Wenzel