LegekædenBODIL OG LARS

Bøger skrevet af BODIL OG LARS

Læs mere om BODIL OG LARS
1 produkter
1 produkter
En bog om fadervor
En bog om fadervorBusk Sørensen
139,95 DKK
Indbundet
En bog om fadervor

Mere om BODIL OG LARS

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af BODIL OG LARS. På listen nedenfor har du de nyeste af LARS' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En bog om fadervor" udgivet af Eksistensen - "På bænken" udgivet af Eksistensen - "En bog om Fadervor" udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "En bog om fadervor" udgivet af Religionspædagogisk Center

Bøger skrevet af BODIL OG LARS

Du kan bestille fire bøger af BODIL OG LARS her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde BODIL OG LARS bøger i udvalgte formater. Bøgerne af LARS er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En bog om fadervor" af BODIL OG LARS

"En bog om fadervor" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"På bænken" af BODIL OG LARS

"På bænken" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.
Detaljer
Fulde navn:
BODIL OG LARS