LegekædenBjørn Arild Ersland

Bøger skrevet af Bjørn Arild Ersland

Læs mere om Bjørn Arild Ersland
1 produkter
1 produkter
Den dag vi drømte om
TILBUD
Den dag vi drømte omBjørn Arild Ersland
103,96 DKK129,95 DKK
Indbundet
(0)
Den dag vi drømte om

Mere om Bjørn Arild Ersland

Der findes forskellige bøger af Bjørn Arild Ersland tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Erslands udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Bjørn Arild Erslands bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Store hendelser i liten skala" udgivet af Gladiator¤i samarbejde med Pelikanen - "Brusebad og magiske stråler" udgivet af - - "Den dag vi drømte om" udgivet af Alvilda - "27 grader på stranden" i serien "Zoom ind" udgivet af Høst og Søn - "Glaskuplen" udgivet af Vild Maskine

Bjørn Arild Erslands bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Bjørn Arild Ersland hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Erslands bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Ersland inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjørn Arild Erslands "Store hendelser i liten skala"

Hos Bog & idé er "Store hendelser i liten skala" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Gladiator¤i samarbejde med Pelikanen.

"Brusebad og magiske stråler" af Bjørn Arild Ersland

Hos Bog & idé er "Brusebad og magiske stråler" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Arild Ersland