LegekædenBent Bjerring

Bøger skrevet af Bent Bjerring

Læs mere om Bent Bjerring
1 produkter
1 produkter
Nisser og trolde i Svanninge Bjerge
TILBUD
Nisser og trolde i Svanninge BjergeBent Bjerring
119,96 DKK149,95 DKK
Indbundet
(0)
Nisser og trolde i Svanninge Bjerge

Mere om Bent Bjerring

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Bent Bjerring. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Bjerring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nissebørnene i Ledvogterhuset på troldejagt" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Indblæst af Gud" udgivet af Forlaget Kairos - "Nisser og trolde i Ledvogterhuset" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Nisser og trolde i Ledvogterhuset" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Nissebørnene i Ledvogterhuset på troldejagt" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Nissernes jul i ledvogterhuset" udgivet af Lytteratur - "Nissernes jul i Ledvogterhuset" udgivet af mellemgaard - "Indblæst af Gud " udgivet af Scandinavia

Bent Bjerrings bøger

Du kan bestille otte bøger af Bent Bjerring her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Bent Bjerring kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bjerring er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nissebørnene i Ledvogterhuset på troldejagt" af Bent Bjerring

Hos Bog & idé er "Nissebørnene i Ledvogterhuset på troldejagt" tilgængelig som lydbog. Bent Bjerrings "Nissebørnene i Ledvogterhuset på troldejagt" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Bent Bjerring "Indblæst af Gud"

Hos Bog & idé er "Indblæst af Gud" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Kairos.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Bjerring