LegekædenBenoît Feroumont

Bøger skrevet af Benoît Feroumont

3 produkter
3 produkter
Splint i Berlin
Splint i BerlinFlix
219,95 DKK
Indbundet
(1)
Splint i Berlin
Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.
Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.Zidrou efter en historie af Frank Pé
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.
Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.
Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.Benot Feroumont
219,95 DKK
Indbundet
(2)
Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.

Mere om Benoît Feroumont

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Benoît Feroumont. Bogen hedder "Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.". Det er Cobolt, der har publiceret den på dansk. "Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co." er desuden en del af serien "Splint & Co.¤Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Benoît Feroumonts "Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co."

"Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co." kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Feroumonts serie "Splint & Co.¤Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co.". Det er Cobolt, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Feroumont, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Benoît Feroumont