LegekædenBenni Bødker og John Kenn Mortensen

Bøger skrevet af Benni Bødker og John Kenn Mortensen

Læs mere om Benni Bødker og John Kenn Mortensen
1 produkter
1 produkter
Julebestiariet - En juleklassiker
Julebestiariet - En juleklassikerBenni Bødker og John Kenn Mortensen
199,95 DKK
Hæftet
(19)
Julebestiariet - En juleklassiker

Mere om Benni Bødker og John Kenn Mortensen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Benni Bødker og John Kenn Mortensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mortensen.
Bøgerne fra Benni Bødker og John Kenn Mortensen findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A Christmas Bestiary" udgivet af Cobolt - "Julebestiariet." udgivet af Cobolt

Mere om Benni Bødker og John Kenn Mortensens bøger

Benni Bødker og John Kenn Mortensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe Mortensens bøger som indbundet. Mortensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Cobolt.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Benni Bødker og John Kenn Mortensens "A Christmas Bestiary"

Hos Bog & idé er "A Christmas Bestiary" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Cobolt.

Benni Bødker og John Kenn Mortensen "Julebestiariet."

"Julebestiariet." findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Cobolt, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benni Bødker og John Kenn Mortensen