LegekædenBen Mantle

Bøger skrevet af Ben Mantle

Læs mere om Ben Mantle
1 produkter
1 produkter
Frø og Tudse
Frø og TudseBen Mantle
369,95 DKK
Hardback
Frø og Tudse

Mere om Ben Mantle

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Ben Mantle online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Mantle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frø og Tudse" udgivet af Turbine - "På tur med den lille mariehøne" udgivet af Globe - "Verdens bedste fødselsdagsgave" udgivet af Turbine

Ben Mantles bøger

Ben Mantle har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ben Mantle kan købes i udvalgte formater. Mantles bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ben Mantles "Frø og Tudse"

Det er muligt at købe Ben Mantles "Frø og Tudse" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"På tur med den lille mariehøne" af Ben Mantle

Hos Bog & idé er "På tur med den lille mariehøne" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Globe, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ben Mantle