LegekædenAsta Hedeager

Bøger skrevet af Asta Hedeager

Læs mere om Asta Hedeager
2 produkter
2 produkter
Tingfinderne Krads og Fjolle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tingfinderne Krads og FjolleAsta Hedeager
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Tingfinderne Krads og Fjolle
Hvor er Pingelise?
TILBUD
Hvor er Pingelise?Asta Hedeager
159,96 DKK199,95 DKK
HARDBACK
(0)
Hvor er Pingelise?

Mere om Asta Hedeager

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Asta Hedeager. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hedeager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nu vil jeg også være mor" udgivet af Kahrius - "Et farligt eventyr på havets bund" udgivet af Kahrius - "Olfert skaber liv på den lilla planet" udgivet af Kahrius - "Tingfinderne Krads og Fjolle" udgivet af Historia - "Hvor er Pingelise?" udgivet af Historia - "Hvorfor kan jeg ikke flyve, mor" udgivet af Historia - "Grisen, der gerne ville ha' været en lille pige" udgivet af Egolibris - "Grisen, der gerne ville ha´ været en lille pige" udgivet af EgoLibris

Mere om Asta Hedeagers bøger

Asta Hedeager har otte bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Hedeagers bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Hedeager er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Asta Hedeagers "Nu vil jeg også være mor"

Hos Bog & idé er "Nu vil jeg også være mor" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kahrius.

Asta Hedeager "Et farligt eventyr på havets bund"

Hos Bog & idé er "Et farligt eventyr på havets bund" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kahrius.
Detaljer
Fulde navn:
Asta Hedeager