LegekædenÅsa Rönn

Bøger skrevet af Åsa Rönn

Læs mere om Åsa Rönn
1 produkter
1 produkter
Historier om Pelle Haleløs
TILBUD
Historier om Pelle HaleløsÅsa Rönn
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
Historier om Pelle Haleløs

Mere om Åsa Rönn

Åsa Rönn har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Rönn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historier om Pelle Haleløs" udgivet af Gyldendal - "Pelle Haleløs fejrer jul" i serien "Julebøger" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Åsa Rönn

Du kan bestille to bøger af Åsa Rönn her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Rönns bøger fås i flere formater. Bøgerne af Rönn er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Åsa Rönns "Historier om Pelle Haleløs"

"Historier om Pelle Haleløs" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Pelle Haleløs fejrer jul" af Åsa Rönn

"Pelle Haleløs fejrer jul" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er en del af Rönns serie "Julebøger". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Åsa Rönn