LegekædenAnnette Amrhein

Bøger skrevet af Annette Amrhein

Læs mere om Annette Amrhein
1 produkter
1 produkter
Et julebrev til vaskebjørn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et julebrev til vaskebjørnAnnette Amrhein
305,96 DKK
Hardback
(0)
Et julebrev til vaskebjørn

Mere om Annette Amrhein

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Annette Amrhein. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Amrheins nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et julebrev til vaskebjørn" udgivet af Turbine Forlaget - "Bjørnens julefest" udgivet af Turbine

Bøger af Annette Amrhein

Du kan købe to bøger af Annette Amrhein her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Amrhein som hardback. Amrheins bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et julebrev til vaskebjørn" af Annette Amrhein

"Et julebrev til vaskebjørn" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine Forlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Annette Amrhein "Bjørnens julefest"

Det er muligt at købe Annette Amrheins "Bjørnens julefest" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Amrhein