LegekædenAnnelie Drewsen

Bøger skrevet af Annelie Drewsen

Læs mere om Annelie Drewsen
3 produkter
3 produkter
Giv ikke op, Amina!
Giv ikke op, Amina!Annelie Drewsen
287,96 DKK
HARDBACK
(0)
Giv ikke op, Amina!
Menstruation
MenstruationAnnelie Drewsen
189,95 DKK
Hardback
(0)
Menstruation
Sats alt, Amina
Sats alt, AminaAnnelie Drewsen
287,96 DKK
Hardback
(0)
Sats alt, Amina

Mere om Annelie Drewsen

Annelie Drewsen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Drewsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menstruation" i serien "Maxi" udgivet af Straarup & Co - "Menstruation" udgivet af Straarup & Co - "Sats alt, Amina" udgivet af Turbine - "Giv ikke op, Amina!" udgivet af Turbine - "Ingen kan score på mig" udgivet af Straarup & Co - "Ingen kan score på mig" udgivet af Straarup & Co - "Kom igen, Amina!" udgivet af Turbine - "Løb, Amina!" udgivet af Turbine

Annelie Drewsens bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Annelie Drewsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Annelie Drewsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Drewsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Menstruation" af Annelie Drewsen

"Menstruation" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Menstruation" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Maxi". Det er Straarup & Co, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Annelie Drewsen "Menstruation"

"Menstruation" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Straarup & Co.
Detaljer
Fulde navn:
Annelie Drewsen