LegekædenAnja C. Andersen

Bøger skrevet af Anja C. Andersen

Læs mere om Anja C. Andersen
1 produkter
1 produkter
Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, rummissioner og liv på Mars
Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, rummissioner og liv på MarsAnja C. Andersen
149,95 DKK
Indbundet
(2)
Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, rummissioner og liv på Mars

Mere om Anja C. Andersen

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger skrevet af Anja C. Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stjernehimlen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, rummissioner og liv på Mars" udgivet af CARLSEN - "Moderne idéer: Hvad skal vi med videnskaben? " i serien "Moderne Idéer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvad skal vi med videnskaben?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "En lille bog om månen (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Universet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvad skal vi med videnskaben?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "En lille bog om Månen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En lille bog om månen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Livet er et mirakel" udgivet af Politikens Forlag - "Livet er et mirakel" udgivet af Politikens Forlag - "En lille bog om Månen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Marie Curie - Et lys i mørket" udgivet af Cobolt - "En lille bog om universet (storskrift)" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Lyset fra Bohr" udgivet af Strandberg Publishing - "Skabt af stjernestøv " i serien "Videnskabet" udgivet af Malling Beck - "Skabt af stjernestøv " i serien "Videnskabet" udgivet af Malling Beck - "En lille bog om universet" udgivet af Gyldendal - "En lille bog om universet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stjernestunder" udgivet af Borgen - "En lille bog om universet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stjernestøv og galakser" udgivet af DR - "Pigen der ville give sin mor en stjerne" udgivet af DR - "Pigen, der ville have en anden fødselsdag" udgivet af Alvilda - "Livet er et mirakel" udgivet af Politikens Forlag - "En lille bog om universet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdensbilledet i forandring" udgivet af Epsilon.dk - "Undremagasinet" udgivet af Eksistensen - RPC - "Kometer" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Dark Cosmology Centre - "Pigen, der ville have alting til at forsvinde" udgivet af Forlaget Alvilda - "En lille bog om universet" udgivet af Lindhardt og Ringhof
Og et antal andre bøger skrevet af Andersen, som du også kan købe hos Bog & idé.

Anja C. Andersens bøger

Der er 31 tilgængelige bogudgivelser af Anja C. Andersen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Andersens bøger kommer i samtlige formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stjernehimlen" af Anja C. Andersen

"Stjernehimlen" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Anja C. Andersen "Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, rummissioner og liv på Mars"

Hos Bog & idé er "Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, rummissioner og liv på Mars" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja C. Andersen