LegekædenAnders Foldspang

Bøger skrevet af Anders Foldspang

Læs mere om Anders Foldspang
1 produkter
1 produkter
Lagkagebogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
LagkagebogenAnders Foldspang
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Lagkagebogen

Mere om Anders Foldspang

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Anders Foldspang. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Foldspangs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lagkagebogen" udgivet af Trykværket - "Lagkagebogen" udgivet af Trykværket - "Lagkagebogen" udgivet af Trykværket

Anders Foldspangs bøger

Du kan købe tre bøger af Anders Foldspang her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Foldspangs bøger fås i et udvalg af formater. Foldspangs bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Trykværket.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lagkagebogen" af Anders Foldspang

Hos Bog & idé er "Lagkagebogen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trykværket.

"Lagkagebogen" af Anders Foldspang

Det er muligt at købe Anders Foldspangs "Lagkagebogen" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Lagkagebogen" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Foldspang