LegekædenAmdi Silvestri

Bøger skrevet af Amdi Silvestri

1 produkter
1 produkter
Manden fra Sombra
Manden fra SombraJakob Drud
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Manden fra Sombra

Mere om Amdi Silvestri

Hvis du leder efter en bog skrevet af Amdi Silvestri, finder du et bredt sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Silvestris seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KING" udgivet af KRABAT - "Sand og sten, stål og glas" udgivet af Calibat

Amdi Silvestris bøger

Du kan finde to bøger af Amdi Silvestri her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Silvestris bøger kommer i forskellige formater. Silvestris bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Amdi Silvestris "KING"

Det er muligt at købe Amdi Silvestris "KING" som ebog. "KING" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er KRABAT, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sand og sten, stål og glas" af Amdi Silvestri

Det er muligt at købe Amdi Silvestris "Sand og sten, stål og glas" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Calibat, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amdi Silvestri