LegekædenAlex Schulman

Bøger skrevet af Alex Schulman

1 produkter
1 produkter
Den store BÆfest
KUN ONLINE
OUTLET
Den store BÆfestAlex Schulman
70,00 DKK
Indbundet
(0)
Den store BÆfest

Mere om Alex Schulman

Hvis du mangler en bog skrevet af Alex Schulman, har du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Schulmans seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glem mig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Overleverne (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Overleverne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Overleverne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Overleverne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den store BÆfest" udgivet af Torgard

Bøger skrevet af Alex Schulman

Alex Schulman har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Alex Schulman bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Schulman er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Glem mig" af Alex Schulman

Det er muligt at købe Alex Schulmans "Glem mig" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Alex Schulman "Overleverne (Storskrift)"

Det er muligt at købe Alex Schulmans "Overleverne (Storskrift)" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Schulman