LegekædenAlessandro Nespolino

Bøger skrevet af Alessandro Nespolino

Læs mere om Alessandro Nespolino
1 produkter
1 produkter
Sherlock Holmes: Crime Alleys
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sherlock Holmes: Crime AlleysCrime Alleys
168,95 DKK
Indbundet
(0)
Sherlock Holmes: Crime Alleys

Mere om Alessandro Nespolino

Alessandro Nespolino har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Sherlock Holmes Society 2: In nomine dei". Den er publiceret af Forlaget Zoom på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sherlock Holmes Society 2: In nomine dei" af Alessandro Nespolino

Det er muligt at købe Alessandro Nespolinos "Sherlock Holmes Society 2: In nomine dei" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Zoom, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alessandro Nespolino