LegekædenAlen Domazet

Bøger skrevet af Alen Domazet

Læs mere om Alen Domazet
1 produkter
1 produkter
Flygtning
BOEGERTILSTAERKPRIS
FlygtningAlen Domazet
127,46 DKK
Indbundet
(0)
Flygtning

Mere om Alen Domazet

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Alen Domazet. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Domazet.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flygtning" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Flygtning" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Da Marlon døde" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Da Marlon døde" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Alen Domazets bøger

Du kan finde fire bøger af Alen Domazet her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Alen Domazet bøger i udvalgte formater. Domazets bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alen Domazets "Flygtning"

Det er muligt at købe Alen Domazets "Flygtning" som ebog. "Flygtning" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Alen Domazet "Flygtning"

Hos Bog & idé er "Flygtning" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alen Domazet