Legekæden
LEG_Web_Klubfordel_Tivoli Friheden

Kom til sjov og leg i Tivoli Friheden

I år 2023 får alle medlemmer af klubben 38 kr. besparelse (svarer til 25%) på entrébilletten. Normalpris er 150 kr., som medlem får du entré til kun 112 kr. Tilbuddet gælder fra Friheden åbner d. 6. april 2023 til og med d. 30. december 2023.

Book billetter her

Som klubmedlem får du 25% rabat

I år 2023 får alle medlemmer af Klubben 25% rabat på entrébilletten. Tilbuddet gælder fra Friheden åbner d. 6. april 2023 til og med d. 30. december 2023.

Betingelser:
• Billetterne må ikke videresælges.
• Billetterne kan ikke bruges på Fede Fredage og Blå Mandage.
• Koden må kun benyttes af personale/medlemmer etc.
• Rabatkoden er kun gyldig ved online køb.
• Rabatkoden vil være gyldig til og med 30. december 2023.
• Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Eksisterende medlemmer modtager løbende rabatkoden i nyhedsmail. Nye medlemmer skal melde sig ind i klubben, hvor rabatkoden vil fremgå i velkomstmailen.

Book din billet online her: https://friheden.dk


Hyggelige oplevelser i hjertet af Aarhus

Besøg Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus og glæd dig til en masse sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien. I Tivoli Friheden kan du, uanset om det er sommer, efterår eller jul, få en uforglemmelig oplevelse. Tivoli Friheden er et frirum for alle.

Tulipaner og tusindvis af farver
Når foråret bryder frem, kan du glæde dig til at opleve intet mindre end 100.000 frodige forårsblomster, når vi hylder den farverige årstid i Tivoli Friheden.

Du vil blive mødt af et overvældende blomsterhav - syv gange så stort som normalt - med det samme, du træder ind i parken. Smukke forårsblomster, som tulipaner, narcisser, prydløg og kejserkroner vil pryde overalt i parken og sammen skabe en fantastisk farvesymfoni.