Tilmeld dig KLUB Legekæden

Som klubmedlem får du dit eget KLUB-kort, du selv skal afhente, næste gang du besøger din lokale Legekæden butik. Hver gang dine børn har fødselsdag, kan du hente en gave i din Legekæden butik, og du vil modtage invitationer til aktiviteter i butikken. Et par gange om måneden sender vi et nyhedsbrev til dig, hvor vi bl.a. fortæller om nyheder indenfor legetøj, hvornår vores katalog er på gaden og ekstra gode tilbud!

 

Fordele i KLUB Legekæden

  1. Du får 1 kr. i KLUBmønt for hver 25 kr. du handler for i Legekædens butikker. KLUBmønter kan anvendes til nye køb med undtagelse af spillemaskiner, tilbehør og spil til disse.

  2. Du får rabat på entrébilletter til forskellige familieattraktioner rundt i landet. Se nedenfor! 
  3. Du modtager KLUBmails med informationer om nyheder, kataloger og meget andet.
  4. Dit barn får en gave på sin fødselsdag (alle børn under 12 år, som er tilmeldt klubben).
  5. Du får invitationer til begivenheder i din lokale Legekæden butik.

Tilmeld dig her >>


Som medlem af KLUB Legekæden får du rabat på entrébilletter til flere familieattraktioner i Danmark.  

Samtykkeerklæring:

Ja tak, jeg vil gerne være medlem af KLUB Legekæden og modtage elektronisk markedsføring i form af SMS’er, nyhedsbreve, kampagner på digitale platforme, tilbud på produkter fra Legekæden samt invitationer til deltagelse i konkurrencer og events. Se hvordan vi anvender dine personlige oplysninger i vores persondatapolitik, som du finder på linket her

Med mit samtykke tillader jeg, at Legekæden forretninger må kontakte mig via e-mail. I dette link finder du vores Legekæden butikker. Samtidig giver jeg lov til, at Legekæden må kontakte mig og bede om tilladelse til at anvende andre eller nye kommunikationsformer end samtykket omfatter i dag.

Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan trække samtykket tilbage ved enten at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringmails eller ved at kontakte Legekæden på gdpr@legekaeden.dk