Tilmeld dig KLUB Legekæden

Som klubmedlem får du dit eget KLUB-kort, du selv skal afhente, næste gang du besøger din lokale Legekæden butik. Hver gang dine børn har fødselsdag, kan du hente en gave i din Legekæden butik, og du vil modtage invitationer til aktiviteter i butikken. Et par gange om måneden sender vi et nyhedsbrev til dig, hvor vi bl.a fortæller om nyheder indenfor legetøj, hvornår vores katalog er på gaden og ekstra gode tilbud til dig som medlem!

Nye fede præmier hver måned

Hver måned trækker vi lod om nye fede præmier blandt alle vores KLUBLegekæden medlemmer. Når du er tilmeldt KLUBLegekæden deltager du automatisk i lodtrækningen.Vinderen offentliggøres under konkurrencer og får besked på email.

Fordele i KLUB Legekæden

  1. Du får 1 kr. i KLUBmønt for hver 25.kr. du handler for i Legekædens butikker. KLUBmønter kan anvendes til nye køb.
  2. Du får rabat på entrébilletter til forskellige familieattraktioner rundt i landet. Se nedenfor! 
  3. Du modtager KLUBmails med informationer om nyheder, kataloger, KLUB-tilbud og meget andet.
  4. Dit barn får en gave på sin fødselsdag (alle børn under 12 år, som er tilmeldt klubben).
  5. Du får invitationer til begivenheder i din lokale Legekæden butik. 

Tilmeld dig her >>

Få rabat på entrébilletter

Som medlem af KLUB Legekæden får du rabat på entrébilletter til flere familieattraktioner i Danmark. Klik på attraktionen og læs mere om dine fordele. 

For at opnå rabatten i Brændesgårdshaven skal billetterne bestilles online. Tryk her og få 20% rabat på børn fra 4-11 år og en gratis sodavand pr. købte billet. Når i kommer til betaling taster i rabatkoden: Legekæden2018 (HUSK stort L og ingen mellemrum).