LegekædenHer starter legen

10328_Lifestyle_14

Forkæl en du holder af ❤️

Valentinsdag er en særlig lejlighed for at vise din kærlighed og taknemmelighed til nogen, du holder af. En god måde at gøre dette på er at give en gave der kan skabe glæde igen og igen. VI har samlet lidt ideer til I kan fejre jeres kærlighed.

Sig det med blomster - der aldrig visner💐

Se alt LEGO® her
10328_Lifestyle_05

10328 LEGO® Icons Buket roser

LEGO buketten er sjov at bygge og omfatter et dusin røde roser, heraf 4 i fuldt flor, 4 blomstrende og 4 i knop, med lange grønne stængler til udstilling i en vase, samt 4 kviste brudeslør med små hvide blomster. Buketten er nem at samle og vil være en elegant udstillingsgenstand i ethvert rum.

Køb her
40747_Lifestyle_envr_3

40747 LEGO® Flowers Påskeliljer

Sættet indeholder 4 pastelfarvede blomster. Buketten, der kan bygges, indeholder 2 gule og 2 hvide påskeliljer, hver med grønne stængler og justerbare blade, der lægger op til personlig tilpasning.

Køb her
40725_Lifestyle_envr

40725 LEGO® Flowers Kirsebærblomster

Sættet indeholder 2 kirsebærgrene, der kan bygges, og som kan udsmykkes med sarte knopper i hvide og lyserøde nuancer for at inspirere blomsterelskere til at skabe personligt tilpassede LEGO blomster.

Køb her
40647_Lifestyle_envr_2

40647 LEGO® Flowers Lotusblomster

Denne LEGO fortolkning af den internationalt elskede blomst viser 2 lotusblomster i fuldt flor samt et blomsterhoved i knop, alle i sarte nuancer af lyserødt og hvidt, med lange grønne stængler, så de kan udstilles i en vase.

Køb her
40524_Lifestyle_envr_1

40524 LEGO® Flowers Solsikker

Solsikker spreder altid glæde og optimisme til deres omgivelser. Og nu kan du bygge din egen modelversion af den elskede blomst med det flotte byggesæt LEGO® Solsikker

Køb her
40460_Lifestyle_Envr_01

40460 LEGO® Flowers Roser

Dette sæt, der er nemt at samle, indeholder 2 røde blomster, grønne blade samt stængler, som kan justeres i længden. De er den perfekte gave til valentinsdag, mors dag eller bare til at lade nogen vide, hvor værdsat de er.

Køb her
10313_Lifestyle_007

10313 LEGO® Icons Buket af vilde blomster

Buketten er lavet udelukkende af komplekse LEGO elementer og indeholder 8 arter af vilde blomster på justerbare stængler. Spirende blomsterhandlere og blomsterelskere kan bruge timevis på at bygge og identificere blomsterne, der er inspireret af kornblomst, lavendel, skovvalmue, vild kørvel, læderløv, gerbera, ridderspore og lupin.

Køb her
10280_LIfestyle_03

10280 LEGO® Icons Blomsterbuket

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med den flotte LEGO® Blomsterbuket. Denne unikke gave kombinerer et sjovt kreativt projekt med en imponerende udstillingsgenstand.

Køb her
LEG_Web_Valentinsdag 2024_LEGO æske
Deltag i konkurrencen om æsken her

LEGO® Icons Buket roser

10328 LEGO® Icons Buket roser er sjov at bygge og omfatter et dusin røde roser, heraf 4 i fuldt flor, 4 blomstrende og 4 i knop, med lange grønne stængler til udstilling i en vase, samt 4 kviste brudeslør med små hvide blomster. Buketten er nem at samle og vil være en elegant udstillingsgenstand i ethvert rum. Kan nemt kombineres med andre sæt fra den botaniske LEGO samling. Sættet indeholder 6 poser klodser og separate vejledninger til de 3 blomstringsfaser, så det er perfekt at bygge både på egen hånd og med andre. I LEGO Builder appen er en digital version af byggevejledningerne. Udforsk en afslappende verden med det inspirerende sortiment af kreative LEGO byggeprojekter designet specielt til voksne.

Køb her
Glimmer1

Lav flotte glimmer vaser til buketterne 💐

Hvem elsker ikke glimmer og blomster? I denne DIY kan du lære at lave de skønneste glimmervaser - perfekte til enhver glimmerglad blomstermodtager.

Se guiden her