LegekædenLegetøj

schleich® HARRY POTTER

4 produkter
4 produkter
Schleich® Hermione & Skævben
Schleich® Hermione & SkævbenPlastdyr
199,95 DKK
(0)
Schleich® Hermione & Skævben
Schleich® Ungarsk Takhale
Schleich® Ungarsk TakhalePlastdyr
299,95 DKK
(0)
Schleich® Ungarsk Takhale
Schleich® Dumbledore & Fawkes
Schleich® Dumbledore & FawkesPlastdyr
249,95 DKK
(0)
Schleich® Dumbledore & Fawkes
Schleich® Firenze
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
UDSALG
Schleich® FirenzePlastdyr
143,96 DKK179,95 DKK
(0)
Schleich® Firenze

schleich® HARRY POTTER

Er du en ægte Harry Potter-fan? Elsker du at samle på figurer og skabe fantastiske eventyr? Så er du kommet til det rette sted! Schleich Harry Potter-figurer er nu tilgængelige, og de er simpelthen magiske. Så hop på din kost og flyv med os ind i den fortryllende verden af Harry Potter i form af flotte detaljerede schleich figurer.

Find flotte schleich figurer med kendte karakterer fra Harry Potter

Du kan finde et stort udvalg af figurer med de velkendte karakterer fra Harry Potter filmene. Alle figurer er lavet i utrolig høj kvalitet og med flotte detaljer som er kendetegnet ved schleich's produkter.

Hedvig, den søde og kloge ugle, er med i næsten alle Harry Potter-eventyr. Hun er en uundværlig følgesvend for Harry og leverer hans breve fra Hogwarts. Med en schleich Hedvig-figur kan du have din helt egen ugleven ved din side, når du udforsker den magiske verden.

Ron Weasley™ og Hermione Granger™ er Harrys bedste venner og loyale følgesvende. Ron er kendt for sin sjove personlighed og sin trofaste skævben, som altid er klar til at hjælpe. Hermione er kendt for sin intelligens og hendes trofaste stormvind, som altid er på vagt. Med schleich figurerne af Ron og Hermione kan du genskabe deres spændende eventyr og opfinde dine egne historier.

Men det stopper ikke der! Schleich har også skabt figurer af andre ikoniske karakterer som Hagrid, den venlige kæmpe og læremester for Harry, og Scabbers, Ron Weasleys™ tilsyn. Synes du, at det er svært at finde det perfekte legetøj til dit barn? Vil du gerne have noget, der både er sjovt og lærerigt? Så er Schleich Harry Potter-figurer lige noget for jer! Disse fantastiske figurer er skabt med stor omhu og er perfekte til at skabe magiske eventyr.

Hvad er størrelsen på schleich Harry Potter figurer?

Størrelsen på Schleich Harry Potter figurerne er perfekt til små hænder og fantasifulde eventyr! Disse figurer er omkring 7-10 cm høje, hvilket gør dem til den ideelle størrelse til leg og sjov. Tag med Hedvig på en flyvetur rundt om huset, eller lad Ron Weasley™ og Hermione Granger™ udforske Skævben og Stormvind i Hagrids hytte. Med disse figurer kan du skabe dine egne magiske eventyr, både indendørs og udendørs. Så kom og få fat i dine yndlingsfigurer fra Harry Potter universet i den perfekte størrelse.

Udover Harry Potter finder du også en masse andre schleich figurer indenfor diverse forskellige temaer. Du kan finde oversigten over alle vores schleich produkter her.