Legekæden

Selvhjælp og personlig udvikling

Hører ind under:
Sundhed, relationer og personlig udvikling
Underkategorier:
6 produkter
6 produkter
Fido og Fugls forunderlige rejse
Fido og Fugls forunderlige rejseAnne-Mette Trøjborg Rasmussen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Fido og Fugls forunderlige rejse
Du ka' godt
Du ka' godtChris Haughton
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Du ka' godt
HUG og NAS
HUG og NASAlastair Chisholm
269,95 DKK
Indbundet
(1)
HUG og NAS
Min hale
Min haleLilja Scherfig
269,95 DKK
Indbundet
(4)
Min hale
Måske
MåskeChris Haughton
309,95 DKK
Indbundet
(4)
Måske
Godt klaret, Mor Pingvin
Godt klaret, Mor PingvinChris Haughton
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Godt klaret, Mor Pingvin

Ønsker du at blive klogere på dig selv, dine omgivelser, eller noget tredje, kan du her finde massevis af bøger der kan hjælpe dig med lige præcis dette.
Hvad enten du ønsker at blive klogere på et bestemt emne, eller du ønsker at starte helt fra bunden, vil du her finde bøger skrevet af mange forskellige eksperter på området indenfor selvhjælpsbøger, det deler ud af deres erfaringer og metoder, når det kommer til selvhjælp.

Du finder her bøger på originalsprog dansk og engelsk, samt danskoversættelser af de større engelske bogtitler, derudover fås flere af bøgerne også i både fysiske og digitale udgaver.
Om du blot ønsker at rydde lidt op i din tilværelse, eller du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv, så vil der her være rig mulighed for at finde en bog der passer perfekt til netop dig, med vores udvalg på langt over 2500 bøger.

Personlig udvikling

Forfatterne i denne kategori giver læseren alle værktøjer til at skabe og opnår personlig udvikling, hvad enten det er i form af humoristiske personlige oplevelser eller psykologiske metoder til hjælp til selvhjælp.
Bøgerne kan hjælpe dig med at udvikle dig, som både partner, leder, forældre og i det hele taget som menneske.

Kategorien indeholder mange forskellige metoder til at opnå selvindsigt og selvhjælp. Så hvad enten du er til psykologi, mindfulness, astrologi eller noget helt fjerde, så kan du her finde en bog eller flere, som vil falde i smag og forhåbentlig hjælpe dig til personlig udvikling, hvis du blot tager eksperternes råd til dig og benytter dem aktivt. 

At få styr på sit liv handler ikke kun om at finde ro i det indre, for tit og ofte hænger der også sammen med ens omgivelser og tilværelse, derfor kan du her også finde bøger til at få styr på de praktiske aspekter i dit liv. Derudover indeholder kategorien også bøger om hvordan du bliver klogere på de mennesker, som du omgås med.

Mange af bøgerne hjælper dig med at tage ansvar for dit eget liv og hjælper dig med at få ændret de dårlige vaner til gode. Den personlige udvikling samt selvindsigt og selvhjælp kan være med til at afhjælpe stress og depression og giver dig en større forståelse for, hvad det er lige præcis du har brug for som menneske.

Bøgerne kan bestilles til direkte levering på din adresse eller til afhentning i din nærmeste Bog & Idé butik.