Legekæden

Håndtering af stress

Hører ind under:
Håndtering af personlige problemer
2 produkter
2 produkter
Hr. Pindse
Hr. PindseBetina Birkjær
269,95 DKK
Indbundet
(2)
Hr. Pindse
Tid tak
Tid takMette Vedsø
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Tid tak

Stress kan vise sig i mange afskygninger - det kan vise sig både fysisk og mentalt og kan ramme alle mennesker, både børn og voksne. Grundlagene for stress kan være mange, det behøver ikke nødvendigvis at stamme fra arbejdsrelaterede grundlag.

Ønsker du at blive klogere på de forskellige stressfaktorer eller mangler du hjælp til, hvordan netop du kommer ovenpå igen efter en periode med stress, så kan du her finde rigtig mange bøger om stress, der kan hjælpe dig på vej. Med en bog om stress kan de bearbejde processen i din helt egen hastighed og på det niveau der passer til dig.

Bøger om stress er et rigtig godt supplement til den professionelle hjælp, da de kan hjælpe dig med at opnår selvindsigt og forstå din situation. Samtidig tilbyder mange af bøgerne værdifulde redskaber til at bearbejde og processere din stress og på den måde arbejde dig i retning af et mindre stresset liv.

Stress bøger

Flere af forfatterne i kategorien deler ud af deres egne erfaringer og beretninger med deres oplevelse af stress, derudover indeholder kategorien og stress bøger skrevet af eksperter, som kan hjælpe dig med værktøjer, som kan bruges i din hverdag, hvad enten det er små terapeutiske metoder eller yoga og meditation.

I kategorien finder du ikke kun bøger om stress, men også bøger om stressrelaterede emner, så som angst og depression. Derudover finder du her på siden også bøger, der omhandler livet efter stress, så der er helt sikkert stor mulighed for at finde den bog, der passer til lige præcis dig, og som kan hjælpe dig i dit stressforløb.

Flere af bøgerne kan også hjælpe dig med netop at undgå stress med forskellige tips til, hvordan du slapper af i en ellers stressende hverdag.

Gå på jagt i vores store udvalg af bøger om stress, der vil helt sikkert være noget, du kan bruge
I kategorien finder du både fysiske bøger samt E-bøger og lydbøger, som du kan download og læse/lytte med det samme.