Legekæden

Matematik

Hører ind under:
Matematik og naturvidenskab
Underkategorier:
2 produkter
2 produkter
1 2 3 for barske børn - Opgavehæfte
1 2 3 for barske børn - OpgavehæfteRikke Ragna Christensen
59,95 DKK
Hardback
(0)
1 2 3 for barske børn - Opgavehæfte
Lys og mørke
Lys og mørkeJan Egesborg
119,96 DKK
Indbundet
(0)
Lys og mørke

der altid være en korrekt regneregel, som foreskriver, hvordan noget skal udregnes, og hvis du følger reglen, så vil du alt andet lige altid komme frem til det korrekte resultat. Dermed ikke sagt, at vejen hen til resultatet er en dans på roser. Hvis matematikken volder dig lidt problemer, eller du bare har brug for et godt opslagsværk, så er du havnet det rigtige sted. Her på siden finder du matematikbøger, som kan gøre det meget enklere at forstå matematik og blive god til at regne det hele ud.

Matematikbøger til matematikhjælp

Når der skal laves matematiklektier med børnene, så kan man som voksen nogle gange komme til kort, nå det gælder reglerne for 2. gradsligninger, vinklerne i en rhome og Pythagoras læresætning. Til dette formål har du brug for en matematikbog, som på let og enkel vis hjælper dig igennem de til tider komplekse matematikregler. At være i stand til at yde matematikhjælp, for børnene, kan være guld værd, da en god matematisk forståelse gavner i mange henseender, så det er vigtigt at opfordre børnene til at dyrke en naturlig interesse og forståelse for matematikkens verden.

Procentregning

Matematik er så meget mere end store udregninger og svære læresætninger. Matematik handler også om logik, og matematikken eksisterer i mange forskellige udgaver i vores hverdag. Det behov, vi hver især har, for at forstå matematik kan variere meget. Måske har du bare brug for en helt simpel regneregel, som hjælper dig med procentregning, så du lynhurtigt kan regne ud, hvad den flotte bluse i udsalgsdelingen koster, når de 30% er trukket fra.

Alverdens matematik bøger

Matematikbøgerne her på siden varierer i sværhedsgrad. Der er alt lige fra hjælp til basal matematik forståelse i folkeskolen og over i mere komplekse bøger om primtal, statistik og algebra. Slå dig løs og find lige den matematikbog, som kan hjælpe dig med dine matematiske udfordringer. Den rigtige udregning ligger og venter derude.