Legekæden

Jura

Underkategorier:
1 produkter
1 produkter
Manden på Øen
Manden på ØenArmin Greder
249,95 DKK
Indbundet
(3)
Manden på Øen

Her finder du bøger om blandt andet det danske retssystem. Det kan være meget komplekst at forstå og navigere i de danske retsregler, og derfor kan det være guld værd at have retsreglerne i form af opslagsværker. Bøgerne giver dig mulighed for at holde dig opdateret om retspleje viden og er et uundværligt opslagsværk, når du arbejder med jura til daglig.

Jurabøger

Jurabøgerne kan være tung lekture, men det er også juristens vigtigste redskab, når sagerne skal vindes. Reglerne er mange, og det er vigtigt at have ordentligt styr på, hvad der er op og ned i de tunge jurabøger. Netop inden for jurabøgerne er der ofte opdatering, da det er vigtigt at holde sig ajour.

Jura er et spændende og vigtigt felt, og det er ligeledes et meget bredt felt, hvor der er mange forskellige love og regler at sætte sig ind i.

Hvis du er i gang med at læse jura, så får du uden tvivl brug for at dykke ned i det store udvalg af bøger om jura. Verden af jurabøger er stor, da du har mulighed for at specialisere i mange forskellige retninger. Du finder alt lige fra civilproces, politiloven, funktionærret, til forfatningsret og statsret.

Bøger om jura

Her på siden finder du også bøger, hvor retsvæsnet spiller en væsentlig rolle. Der er således ikke kun tale om deciderede lovbøger, men også biografier hvor hovedpersonen på den ene eller anden måde har relation til den juridiske verden. Her kan blandt andet nævnes biografier skrevet af kendte advokater, tidligere bandemedlemmer og rockermedlemmer.

Bøger om jura er ikke kun for jurister – det kan være spændende læsning for alle og så er du sikre lidt imponerende viden til din næste familiesammenkomst.

Hvis du driver egen virksomhed eller på anden viser er interesseret i juraens verden, så kan disse bøger fungere som værdifuld viden således, at du forstår og følger de juridiske regler i forbindelse med virksomhedsdrift.

Tag et kig på det store udvalg af jurabøger her hos Bog & idé.