Legekæden

Selvbiografier: sport

Hører ind under:
Biografier: sport
6 produkter
6 produkter
Goal 1
Goal 1Antoine Griezmann
69,95 DKK
Indbundet
(1)
Goal 1
Goal 2
Goal 2Antoine Griezmann
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Goal 2
Goal 4
Goal 4Antoine Griezmann
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Goal 4
Goal 8
Goal 8Antoine Griezmann
149,95 DKK
Hardback
(0)
Goal 8
Goal 7
Goal 7Antoine Griezmann
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Goal 7
Goal 3
Goal 3Antoine Griezmann
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Goal 3

Kendetegnet ved en god selvbiografi er det indlevende sprog, den spændende fortælling om et spændende liv, og masser af anekdoter og indsigt i et fascinerede menneskes liv.

I denne kategori er der særligt fokus på sportsbiografier – altså biografier skrevet af eller om store sportslige personligheder med mange års erfaring fra den sportslige arena.

Sportsbiografier lader dig få et indblik helt ind under huden på nogle af de personer fra sportens verden, som har haft eller stadig har en glorværdig karriere, hvor de har oplevet triumfer og nederlag. De berører alt fra højdepunkter med vild jubel og lykkefølelse over til lavpunkter med manglende motivation, dårlige kampe og problemer med trænere.

Sportsbiografier

Sportsbiografigenren er beriget med bøger om både danske og internationale sportsstjerner. Blandt de store danske personligheder finder vi blandt andet bøger skrevet af fodboldspillere, håndboldspillere, cykelryttere og tennisspillere. Hvis du interesserer dig for sport, så kan det være utrolig givtigt at læse en sportsbiografi skrevet af dit store sportsidol. Livet som sportsstjerne er nemlig ikke altid en dans på roser, og tit følger der en historie om hårdt arbejde, tusindvis af træningstimer og en kæmpe passion med.

Nogle af de personer, der er med til at give sportens verden en ekstra dimension, er kommentatorerne, som sidder på sidelinjen og observerer på alt, hvad der foregår på banen. De har værdifuld indsigt og viden om spillet og spillerne, og de kan ofte berige lyttere og seere med anekdoter, statistikker, og spidsfindig viden. En af de erfarne kommentatorer, som har udgivet bøger, er blandt andet Flemming Toft, som har siddet på sidelinjen til hundredvis af fodboldkampe.

Blandt de danske sportsfolk, som har skrevet sportsbiografier kan nævnes Nicklas Bendtner, som beretter om en karriere med op- og nedture. Du finder også sportsbiografier fra store håndboldstjerner som Anja Andersen og Lars Kristiansen, som begge har været med til at vinde guld til Danmark på de internationale håndboldbaner.

Udenlandske sportsbiografier

På hylden med udenlandske sportsbiografier finder du også et stort udvalg af inspirerende fortællinger. Læs blandt andet om den tidligere stjerne tennisspiller André Agassi eller fodboldspilleren Steven Gerrard.

Fælles for alle sportsbiografierne er, at de danske og internationale sportspersonligheder deler generøst ud af deres personlige historier.