LegekædenYves Sente

Bøger skrevet af Yves Sente

Læs mere om Yves Sente
3 produkter
3 produkter
Thorgalkrøniken 11: Den Røde Magis Broderskab
Thorgalkrøniken 11: Den Røde Magis BroderskabDen Røde Magis Broderskab
449,95 DKK
Indbundet
Thorgalkrøniken 11: Den Røde Magis Broderskab
Thorgalkrøniken 10: Den Udvalgte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thorgalkrøniken 10: Den UdvalgteDen Udvalgte
338,95 DKK
Indbundet
Thorgalkrøniken 10: Den Udvalgte
Thorgal 37: Eremitten fra Skellinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thorgal 37: Eremitten fra SkellingerYves Sente
158,95 DKK
Indbundet
Thorgal 37: Eremitten fra Skellinger

Mere om Yves Sente

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Yves Sente. På listen nedenfor ser du de seneste af Sentes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Thorgal 37: Eremitten fra Skellinger" udgivet af Cobolt - "Blake og Mortimer" udgivet af Cobolt - "Grev Skarbeks hævn To gyldne hænder " i serien "Grev Skarbeks hævn" udgivet af Carlsen Comics - "Blake og Mortimer" i serien "Blake og Mortimer" udgivet af Cobolt - "Thorgal 36: Aniel" i serien "Thorgal" udgivet af Cobolt - "Thorgal 31 - Thors malmskjold" udgivet af Cobolt - "Thorgal 35: Skarlagenilden" i serien "Thorgal" udgivet af Cobolt - "Blake og Mortimer" i serien "Blake og Mortimer" udgivet af Cobolt - "Thorgals verden: Kriss af Valnor, 6. del" i serien "Thorgal's verden" udgivet af Cobolt - "Blake og Mortimer" i serien "Blake og Mortimer" udgivet af Cobolt - "Thorgals verden: Kriss af Valnor, 5. del" i serien "Thorgal's verden" udgivet af Cobolt - "Thorgal 34: Kah-Aniel" i serien "Thorgal" udgivet af Cobolt - "Thorgals verden: Kriss af Valnor, 4. del" i serien "Thorgal's verden" udgivet af Cobolt - "Blake og Mortimer" i serien "Blake & Mortimer" udgivet af Forlaget Cobolt - "Thorgals verden: Kriss af Valnor, 3. del" i serien "Thorgal's verden" udgivet af Cobolt - "Thorgals verden: Kriss af Valnor, 2. del" i serien "Thorgal's verden" udgivet af Cobolt - "Sabelskibet" i serien "Thorgal" udgivet af Cobolt - "Thorgals verden: Kriss af Valnor, første del" i serien "Thorgal's verden" udgivet af Cobolt

Bøger af Yves Sente

Der er 18 tilgængelige bøger af Yves Sente hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Sente fås kun som indbundet. Yves Sente bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Thorgal 37: Eremitten fra Skellinger" af Yves Sente

Det er muligt at købe Yves Sentes "Thorgal 37: Eremitten fra Skellinger" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Yves Sente "Blake og Mortimer"

Hos Bog & idé er "Blake og Mortimer" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Yves Sente