LegekædenYlva Karlsson

Bøger skrevet af Ylva Karlsson

Læs mere om Ylva Karlsson
1 produkter
1 produkter
Krokodillejagten – eller da Laura blev væk i butikken
Krokodillejagten – eller da Laura blev væk i butikkenYlva Karlsson
369,95 DKK
Hardback
(0)
Krokodillejagten – eller da Laura blev væk i butikken

Mere om Ylva Karlsson

Hvis du mangler en bog fra Ylva Karlsson, kan du købe et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Karlssons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rejsen til Kejseren" udgivet af Gyldendal - "Malins anden bog" i serien "Konfetti" udgivet af Gyldendal - "En lille bog om Malin " i serien "Konfetti." udgivet af Gyldendal

Mere om Ylva Karlssons bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Ylva Karlsson hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Karlsson kommer blot som indbundet. Karlsson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rejsen til Kejseren" af Ylva Karlsson

Det er muligt at købe Ylva Karlssons "Rejsen til Kejseren" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Malins anden bog" af Ylva Karlsson

Det er muligt at købe Ylva Karlssons "Malins anden bog" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Karlssons serie "Konfetti". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ylva Karlsson