LegekædenYae Shitaku

Bøger skrevet af Yae Shitaku

Læs mere om Yae Shitaku
1 produkter
1 produkter
Hareguden Isopo
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hareguden IsopoHisakazu Fujimura
66,36 DKK
Indbundet
(0)
Hareguden Isopo

Mere om Yae Shitaku

Yae Shitaku har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Hareguden Isopo". Det er Forlaget Hjulet, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hareguden Isopo" af Yae Shitaku

Det er muligt at købe Yae Shitakus "Hareguden Isopo" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Forlaget Hjulet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Yae Shitaku fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Yae Shitaku