LegekædenVittorio Giardino

Bøger skrevet af Vittorio Giardino

Læs mere om Vittorio Giardino
1 produkter
1 produkter
No pasaran
BOEGERTILSTAERKPRIS
No pasaranVittorio Giardino
207,46 DKK
Indbundet
(0)
No pasaran

Mere om Vittorio Giardino

Hvis du er på jagt efter en bog fra Vittorio Giardino, har du et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Giardinos bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Max Fridman" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "No pasaran" udgivet af Forlaget Fahrenheit

Mere om Vittorio Giardinos bøger

Du kan købe to bøger af Vittorio Giardino her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Giardino fås bare som indbundet. Bøgerne af Giardino er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Fahrenheit.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Max Fridman" af Vittorio Giardino

Hos Bog & idé er "Max Fridman" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Vittorio Giardino "No pasaran"

"No pasaran" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fahrenheit.
Detaljer
Fulde navn:
Vittorio Giardino