LegekædenValija Zinck

Bøger skrevet af Valija Zinck

Læs mere om Valija Zinck
2 produkter
2 produkter
Lisa og overraskelsen
Lisa og overraskelsenValija Zinck
359,95 DKK
Hardback
Lisa og overraskelsen
Lisa og stjerneskuddet
Lisa og stjerneskuddetValija Zinck
359,95 DKK
Hardback
Lisa og stjerneskuddet

Mere om Valija Zinck

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Valija Zinck. Det er "Jakob und die Hempels unterm Sofa". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jakob und die Hempels unterm Sofa" af Valija Zinck

"Jakob und die Hempels unterm Sofa" er til salg som lydbog. Med Valija Zincks "Jakob und die Hempels unterm Sofa" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Zinck, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Valija Zinck