LegekædenValérie Mangin

Bøger skrevet af Valérie Mangin

2 produkter
2 produkter
Alix Senator 2
Alix Senator 2Valérie Mangin
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Alix Senator 2
Alix Senator 1
Alix Senator 1Valérie Mangin
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Alix Senator 1

Mere om Valérie Mangin

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Valérie Mangin. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Mangin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rovdyrenes klub Festen" i serien "Rovdyrenes klub" udgivet af Zoom - "Rovdyrenes klub 1: Bogeyman" i serien "Rovdyrenes klub" udgivet af Zoom

Valérie Mangins bøger

Du kan bestille to bøger af Valérie Mangin her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Mangins bøger som indbundet. Mangins bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Zoom.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rovdyrenes klub Festen" af Valérie Mangin

Det er muligt at købe Valérie Mangins "Rovdyrenes klub Festen" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er med i Mangins serie "Rovdyrenes klub". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Zoom.

"Rovdyrenes klub 1: Bogeyman" af Valérie Mangin

"Rovdyrenes klub 1: Bogeyman" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Rovdyrenes klub". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Zoom.
Detaljer
Fulde navn:
Valérie Mangin