LegekædenVal Biro

Bøger skrevet af Val Biro

Læs mere om Val Biro
2 produkter
2 produkter
Grimms eventyr
Grimms eventyrVal Biro
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Grimms eventyr
De bedste eventyr
De bedste eventyrVal Biro
149,95 DKK
Indbundet
(0)
De bedste eventyr

Mere om Val Biro

Der er en del bøger skrevet af Val Biro til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Biro.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "1001 nats eventyr" udgivet af Legind A/S - "Klassiske eventyr" udgivet af Legind - "1001 nats eventyr" udgivet af Legind

Val Biros bøger

Du kan bestille tre bøger af Val Biro her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille Biros bøger som indbundet. Biros bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"1001 nats eventyr" af Val Biro

"1001 nats eventyr" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Legind A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Klassiske eventyr" af Val Biro

"Klassiske eventyr" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legind.
Detaljer
Fulde navn:
Val Biro