LegekædenTroels Rasmussen

Bøger skrevet af Troels Rasmussen

Læs mere om Troels Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Dødens signatur
Dødens signaturTroels Rasmussen
249,95 DKK
Indbundet
(3)
Dødens signatur

Mere om Troels Rasmussen

Der findes en del bøger af Troels Rasmussen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den dansk-tyske traktat 1922 " udgivet af Institut for grænseregionsforskning - "Lederuddannelse og demokrati" i serien "Udspil." udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger af Troels Rasmussen

Troels Rasmussen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Troels Rasmussen fås i forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Troels Rasmussens "Den dansk-tyske traktat 1922 "

"Den dansk-tyske traktat 1922 " er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Institut for grænseregionsforskning.

"Lederuddannelse og demokrati" af Troels Rasmussen

Det er muligt at købe Troels Rasmussens "Lederuddannelse og demokrati" som lærredsindbundet. Endnu en af Troels Rasmussen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Udspil.". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Odense Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Rasmussen