LegekædenTrine Gandil

Bøger skrevet af Trine Gandil

Læs mere om Trine Gandil
1 produkter
1 produkter
Kom og læs. Bogstavlydbog 0. klasse
Kom og læs. Bogstavlydbog 0. klasseLouise Rønberg
119,95 DKK
Hæftet
Kom og læs. Bogstavlydbog 0. klasse

Mere om Trine Gandil

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Trine Gandil. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gandil.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kom og læs. Læsebog 1. klasse" udgivet af Gyldendal - "Kom og læs. Vejledning 0. klasse" udgivet af Gyldendal - "Kom og læs. Bogstavlydbog 0. klasse" udgivet af Gyldendal - "Kom og læs. Læsebog 0. klasse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Trine Gandil

Du kan købe fire bøger af Trine Gandil her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Trine Gandil bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Gandil er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kom og læs. Læsebog 1. klasse" af Trine Gandil

Hos Bog & idé er "Kom og læs. Læsebog 1. klasse" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Trine Gandil "Kom og læs. Vejledning 0. klasse"

"Kom og læs. Vejledning 0. klasse" er tilgængelig online som spiralryg. Endnu en af Trine Gandil skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Gandil