LegekædenTricia Martineau Wagner

Bøger skrevet af Tricia Martineau Wagner

Læs mere om Tricia Martineau Wagner
1 produkter
1 produkter
50 gakkede ting, dyr gør
50 gakkede ting, dyr gørTricia Martineau Wagner
49,95 DKK
Indbundet
50 gakkede ting, dyr gør

Mere om Tricia Martineau Wagner

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Tricia Martineau Wagner. Bogen hedder "50 gakkede ting, dyr gør". Den er udgivet af Forlaget Bolden på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"50 gakkede ting, dyr gør" af Tricia Martineau Wagner

Hos Bog & idé er "50 gakkede ting, dyr gør" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bolden.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tricia Martineau Wagner