LegekædenTorben Casey

Bøger skrevet af Torben Casey

Læs mere om Torben Casey
1 produkter
1 produkter
Martin Luther King
TILBUD
Martin Luther KingAndersen
95,96 DKK119,95 DKK
Hæftet
(0)
Martin Luther King

Mere om Torben Casey

Der er forskellige bøger af Torben Casey til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Caseys nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Torben Caseys bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Martin Luther King" udgivet af Cadeau - "En flod af ild" i serien "Store katastrofer" udgivet af Cadeau - "Jordskælvet i Lissabon " i serien "Store katastrofer" udgivet af Cadeau - "Tro og templer i Asien" udgivet af Cadeau - "Fossiler" i serien "Let faglig" udgivet af Cadeau - "Hit med Historien! 3. kl. Grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Torben Casey

Torben Casey har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan finde Torben Casey bøger i udvalgte formater. Casey har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Caseys "Martin Luther King"

Det er muligt at købe Torben Caseys "Martin Luther King" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cadeau, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på -.

Torben Casey "En flod af ild"

"En flod af ild" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Store katastrofer". Det er Cadeau, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Casey