LegekædenTorben Casey Andersen

Bøger skrevet af Torben Casey Andersen

Læs mere om Torben Casey Andersen
3 produkter
3 produkter
En flod af ild
BOEGERTILSTAERKPRIS
En flod af ildTorben Casey Andersen
116,16 DKK
Hæftet
(0)
En flod af ild
Tro og templer i Asien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tro og templer i AsienTorben Casey Andersen og Henrik Andersen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Tro og templer i Asien
Jordskælvet i Lissabon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jordskælvet i LissabonTorben Casey Andersen
116,16 DKK
Hæftet
(0)
Jordskælvet i Lissabon

Mere om Torben Casey Andersen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Torben Casey Andersen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Casey Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En flod af ild" i serien "Store katastrofer" udgivet af Cadeau - "Jordskælvet i Lissabon" i serien "Store katastrofer" udgivet af Cadeau - "Tro og templer i Asien" udgivet af Cadeau - "Fossiler" i serien "Let faglig" udgivet af Cadeau - "Hit med Historien! 3. kl. Grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Torben Casey Andersen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Torben Casey Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Torben Casey Andersen kan købes i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Casey Andersen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En flod af ild" af Torben Casey Andersen

Hos Bog & idé er "En flod af ild" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Store katastrofer". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cadeau.

"Jordskælvet i Lissabon" af Torben Casey Andersen

Det er muligt at købe Torben Casey Andersens "Jordskælvet i Lissabon" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Casey Andersens serie "Store katastrofer". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cadeau.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Casey Andersen