LegekædenTommi Musturi

Bøger skrevet af Tommi Musturi

Læs mere om Tommi Musturi
3 produkter
3 produkter
Simpelthen Samuel
Simpelthen SamuelTommi Musturi
249,95 DKK
Indbundet
(5)
Simpelthen Samuel
Håbets bog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håbets bogTommi Musturi
254,96 DKK
Indbundet
(5)
Håbets bog
Vandretur med Samuel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vandretur med SamuelTommi Musturi
212,46 DKK
Indbundet
(4)
Vandretur med Samuel

Mere om Tommi Musturi

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Tommi Musturi. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Musturis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Antologi over sindet" udgivet af Forlæns - "Vandretur med Samuel" udgivet af Forlæns - "Simpelthen Samuel" udgivet af Forlæns - "Håbets bog" udgivet af Forlæns

Bøger skrevet af Tommi Musturi

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Tommi Musturi hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Tommi Musturi bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Musturi er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Forlæns.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Antologi over sindet" af Tommi Musturi

Det er muligt at købe Tommi Musturis "Antologi over sindet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlæns, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vandretur med Samuel" af Tommi Musturi

Hos Bog & idé er "Vandretur med Samuel" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Forlæns, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tommi Musturi