LegekædenTom Palmer

Bøger skrevet af Tom Palmer

Læs mere om Tom Palmer
3 produkter
3 produkter
Avengers: Jordens mægtigste helte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Avengers: Jordens mægtigste helteJoe Casey
298,95 DKK
Indbundet
(1)
Avengers: Jordens mægtigste helte
Modstand
BOEGERTILSTAERKPRIS
ModstandTom Palmer
248,95 DKK
Indbundet
Modstand
Captain America: Winter Soldier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Captain America: Winter SoldierEd Brubaker
208,95 DKK
Indbundet
(1)
Captain America: Winter Soldier

Mere om Tom Palmer

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Tom Palmer. På listen nedenfor ser du -s nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Captain America" udgivet af Fahrenheit c/o Faraos Cigarer - "Avengers" udgivet af Forlaget Fahrenheit

Mere om Tom Palmers bøger

Tom Palmer har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. -s bøger fås bare som indbundet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Captain America" af Tom Palmer

Hos Bog & idé er "Captain America" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Fahrenheit c/o Faraos Cigarer.

"Avengers" af Tom Palmer

Hos Bog & idé er "Avengers" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fahrenheit.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Palmer