LegekædenTom King

Bøger skrevet af Tom King

Læs mere om Tom King
2 produkter
2 produkter
Vision 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vision 2Tom King
148,95 DKK
Indbundet
(2)
Vision 2
Vision 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vision 1Tom King
148,95 DKK
Indbundet
(3)
Vision 1

Mere om Tom King

Der findes mange bøger af Tom King online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Kings bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vision 1" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Batman Bog 2" udgivet af RW Edizioni

Bøger skrevet af Tom King

Du kan finde to bøger af Tom King her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Tom King fås i udvalgte formater. Bøgerne af King er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vision 1" af Tom King

"Vision 1" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Fahrenheit.

Tom King "Batman Bog 2"

"Batman Bog 2" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er RW Edizioni, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom King