LegekædenThorsten Saleina

Bøger skrevet af Thorsten Saleina

Læs mere om Thorsten Saleina
2 produkter
2 produkter
Hvis numse er mon det?
TILBUD
Hvis numse er mon det?Thorsten Saleina
79,96 DKK99,95 DKK
Papbog
(0)
Hvis numse er mon det?
Hvis pøller er mon det?
TILBUD
Hvis pøller er mon det?Thorsten Saleina
79,96 DKK99,95 DKK
Papbog
(0)
Hvis pøller er mon det?

Mere om Thorsten Saleina

Der findes flere bøger skrevet af Thorsten Saleina tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Saleina.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvem har hapset kokosnødden?" udgivet af Bolden - "Hvis pøller er mon det?" udgivet af Forlaget Bolden - "Hvis numse er mon det?" udgivet af Forlaget Bolden

Bøger af Thorsten Saleina

Thorsten Saleina har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Saleinas bøger fås bare som papbog. Bøgerne af Saleina er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvem har hapset kokosnødden?" af Thorsten Saleina

Hos Bog & idé er "Hvem har hapset kokosnødden?" tilgængelig som papbog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Thorsten Saleina. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bolden.

"Hvis pøller er mon det?" af Thorsten Saleina

"Hvis pøller er mon det?" findes på den digitale boghylde som papbog. Endnu en af Thorsten Saleina skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bolden .
Detaljer
Fulde navn:
Thorsten Saleina