LegekædenThomas Taylor

Bøger skrevet af Thomas Taylor

Læs mere om Thomas Taylor
3 produkter
3 produkter
Malamander 1: Æggets forbandelse
Malamander 1: Æggets forbandelseThomas Taylor
249,95 DKK
Hardback
(1)
Malamander 1: Æggets forbandelse
Malamander 3: Skyggegæsten
Malamander 3: SkyggegæstenSkyggegæsten
249,95 DKK
Hardback
(0)
Malamander 3: Skyggegæsten
Malamander 2: Gargantis' skat
Malamander 2: Gargantis' skatThomas Taylor
249,95 DKK
Hardback
(1)
Malamander 2: Gargantis' skat

Mere om Thomas Taylor

Thomas Taylor har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Taylor.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Thomas Taylors bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Malamander 2: Gargantis' skat" udgivet af Forlaget Alvilda - "Hjemme hos Barbapapa: De søde kattekillinger" udgivet af Politikens Forlag - "Hjemme hos Barbapapa: Barbapapa i hulen" udgivet af Politikens Forlag - "Hjemme hos Barbapapa: De tætteste bånd" udgivet af Politikens Forlag - "Hjemme hos Barbapapa: En historie om at dele" udgivet af Politikens Forlag - "Malamander 1: Æggets forbandelse" i serien "Malamander" udgivet af Forlaget Alvilda - "Malamander" i serien "The Legends of Eerie-on-Sea" udgivet af Walker Books - "Det største brøl" udgivet af Forlaget Alfa

Mere om Thomas Taylors bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Thomas Taylor hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Thomas Taylor kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Taylor udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Taylors "Malamander 2: Gargantis' skat"

Det er muligt at købe Thomas Taylors "Malamander 2: Gargantis' skat" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Alvilda.

Thomas Taylor "Hjemme hos Barbapapa: De søde kattekillinger"

Det er muligt at købe Thomas Taylors "Hjemme hos Barbapapa: De søde kattekillinger" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Taylor