LegekædenThoma Schrøder

Bøger skrevet af Thoma Schrøder

Læs mere om Thoma Schrøder
1 produkter
1 produkter
Umuliusserne - Feriekvaler
Umuliusserne - FeriekvalerThoma Schrøder
199,95 DKK
Hardback
(1)
Umuliusserne - Feriekvaler

Mere om Thoma Schrøder

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Thoma Schrøder. Bogen hedder "Umuliusserne - Feriekvaler". Det er Afart, der har publiceret den på dansk. "Umuliusserne - Feriekvaler" er desuden en del af serien "Umuliusserne".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thoma Schrøders "Umuliusserne - Feriekvaler"

Det er muligt at købe Thoma Schrøders "Umuliusserne - Feriekvaler" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af Schrøders serie "Umuliusserne". Det er Afart, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Schrøder, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Thoma Schrøder