LegekædenTheresa Maria Jessing

Bøger skrevet af Theresa Maria Jessing

2 produkter
2 produkter
Johan og Almas første køkkenhave
Johan og Almas første køkkenhaveTheresa Maria Jessing
199,95 DKK
HARDBACK
(0)
Johan og Almas første køkkenhave
Flaskeposten
FlaskepostenBetina Birkjær
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Flaskeposten

Mere om Theresa Maria Jessing

Hvis du søger en bog af Theresa Maria Jessing, har du et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Jessings udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Johan og Almas første køkkenhave" udgivet af Turbine - "Vinterklip" udgivet af People'sPress - "Julebogen" udgivet af Politikens Forlag - "Kastaniegaardens julebog" udgivet af Klynggaard - "Livet på Kastaniegården" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Theresa Maria Jessing

Du kan finde fem bøger af Theresa Maria Jessing her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Theresa Maria Jessing bøger i flere formater. Jessings bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Johan og Almas første køkkenhave" af Theresa Maria Jessing

"Johan og Almas første køkkenhave" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Theresa Maria Jessing "Vinterklip"

Det er muligt at købe Theresa Maria Jessings "Vinterklip" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Theresa Maria Jessing