LegekædenTanya Stewner

Bøger skrevet af Tanya Stewner

Læs mere om Tanya Stewner
2 produkter
2 produkter
Havpigen Alea
BOEGERTILSTAERKPRIS
Havpigen AleaTanya Stewner
308,95 DKK
Hardback
Havpigen Alea
Havpigen Alea 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Havpigen Alea 2Tanya Stewner
308,95 DKK
Hardback
Havpigen Alea 2

Mere om Tanya Stewner

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Tanya Stewner. På listen nedenfor ser du Stewners seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havpigen Alea" udgivet af Turbine Forlaget - "Havpigen Alea - vandet kalder" i serien "Havpigen Alea" udgivet af Turbine - "Liliane Susevind 2 " i serien "Liliane Susevind" udgivet af Turbine - "Liliane Susevind - man taler ikke med elefanter!" i serien "Liliane Susevind" udgivet af Turbine

Tanya Stewners bøger

Du kan finde fire bøger af Tanya Stewner her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Stewners bøger fås kun som hardback. Derudover er bøgerne fra Stewner opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Havpigen Alea" af Tanya Stewner

Hos Bog & idé er "Havpigen Alea" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine Forlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Havpigen Alea - vandet kalder" af Tanya Stewner

Det er muligt at købe Tanya Stewners "Havpigen Alea - vandet kalder" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af Stewners serie "Havpigen Alea". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Tanya Stewner