LegekædenSusse Volander

Bøger skrevet af Susse Volander

Læs mere om Susse Volander
1 produkter
1 produkter
Brug Bogen og leg med mig i Grønland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brug Bogen og leg med mig i GrønlandSusse Volander
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Brug Bogen og leg med mig i Grønland

Mere om Susse Volander

Der er kun én bog af Susse Volander tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Brug Bogen og leg med mig i Grønland". Det er Books on Demand, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Brug Bogen og leg med mig i Grønland" af Susse Volander

Hos Bog & idé er "Brug Bogen og leg med mig i Grønland" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Susse Volander fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susse Volander