LegekædenSusanne Viby

Bøger skrevet af Susanne Viby

Læs mere om Susanne Viby
1 produkter
1 produkter
Thea fra Trørød
TILBUD
Thea fra TrørødSusanne Viby
135,96 DKK169,95 DKK
Hardback
(0)
Thea fra Trørød

Mere om Susanne Viby

Der er flere forskellige bøger af Susanne Viby til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Vibys nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Os fra Nærum" udgivet af Globe - "Slottet og Huset på bakken: Fortællinger fra Nærum" udgivet af Globe - "Thea fra Trørød" udgivet af Globe

Mere om Susanne Vibys bøger

Susanne Viby har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Vibys bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Viby er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Globe.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Os fra Nærum" af Susanne Viby

Hos Bog & idé er "Os fra Nærum" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Globe, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Susanne Viby "Slottet og Huset på bakken: Fortællinger fra Nærum"

Det er muligt at købe Susanne Vibys "Slottet og Huset på bakken: Fortællinger fra Nærum" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Globe.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Viby