LegekædenStine Dreyer

Bøger skrevet af Stine Dreyer

Læs mere om Stine Dreyer
1 produkter
1 produkter
Pruttebogen – leksikon over fimser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pruttebogen – leksikon over fimserStine og Hannah Dreyer
108,95 DKK
Hardback
Pruttebogen – leksikon over fimser

Mere om Stine Dreyer

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Stine Dreyer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Dreyer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bordet fanger" udgivet af Superlux - "Bordet Fanger" udgivet af Superlux - "Bordet fanger" udgivet af Superlux - "Den forbudte bred" udgivet af DreamLitt Aps - "Min elskede psykose" udgivet af Snepryd - "Den forbudte bred" udgivet af DreamLitt - "Den forbudte bred" udgivet af Superlux - "Elitefeministerne" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger skrevet af Stine Dreyer

Stine Dreyer har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Stine Dreyer kan købes i flere formater. Dreyers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bordet fanger" af Stine Dreyer

Hos Bog & idé er "Bordet fanger" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Bordet fanger" af Stine Dreyer med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Superlux, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bordet Fanger" af Stine Dreyer

"Bordet Fanger" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "Bordet Fanger" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Superlux.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Dreyer